Afternoon Tea - Annual Commission. Колекція Заблудовіч

01 октября 19

Паралельно з ярмарком Frieze у Лондоні відбувається ряд важливих подій.

Zabludowicz Collection запрошує на так званий “Післяобідній чай” з директором Elizabeth Neilson і куратором Paul Luckraft, які представлять виставку робіт художників Shana Moulton, Puck Verkade та Rebecca Allen.

У своєму першому інституціональному соло-шоу у Великобританії Шана Молтон (Shana Moulton) представляє нову роботу, яку створила на замовлення Zabludowicz, разом з ключовими проектами своєї творчості. Молтон працює з відео, скульптурними інсталяціями, костюмами і перформансами для створення екстрасенсорної та естетичної сфери навколо її альтер-его Синтії.

Пак Веркад (Puck Verkade) представляє свій новий проект "Чума", у якому відображені похмурі паралелі між екологічним і психічним розладом.

Більше тридцяти років поспіль Ребекка Аллен (Rebecca Allen) була мотивована вірою в здатність віртуальної реальності не тільки створювати неймовірні пейзажі, але і встановлювати людські відносини і розвивати моделі поведінки. У залі 360 VR Аллен представляє роботу 2018 року "Життя без матерії".