Архивные проекты

  • МЕТАНОЙЯ. Віктор Сидоренко

    23 июня   – 31 июля 2015 г.

    «Метанойя» – це натяк на те, що за межами ratio суб'єкт перестає бути самодостатнім зі своїми уявленнями про себе самого і про навколишній світ. Коли домагання його розуму обмежує щось, що виходить за межі його пізнання. І стає аж до тактильності відчутно, що пізнання – не єдиний спосіб взаємодії з дійсністю.

  • ДЕКОМПРЕСІЯ

    19 июня   – 19 июля 2015 г.

    З 19 червня до 19 липня в Інституті проблем сучасного мистецтва буде презентовано проект «Декомпресія», показаний в Парижі в рамках фестивалю сучасної української культури «Україна – вільна сцена». Виставка буде доповнена програмою дискусій, презентаціями відео робіт  та артбуків.  

  • Дітер Роелстрате, куратор documenta 14 (Касель, 2017) в Україні

    23 – 29 апреля 2015 г.

    Artcult Foundation виступила співорганізатором приїзду в Україну Дітера Роелстрате, одного з кураторів майбутньої documenta 14 (Касель, 2017), найавторитетнішого мистецького форуму в світі

  • Быть местом

    20 февраля   – 19 марта 2015 г.

    Художники: Виктор Сидоренко, Александр Ратушный, Никита Кравцов, Беата Корн, Руслан Тремба, Анна Миронова, Анатолий Ганкевич, Зоя Орлова, Степан Рябченко, Олеся Трофименко, Вадим Найдюк, Назар Билык, Катерина Бучацкая, Егор Зигура, Добрыня Иванов, Артем Волокитин, Нина Мурашкина

  • РЕФЕРЕНДУМ ПО ВЫХОДУ ИЗ СОСТАВА ЧЕЛОВЕЧЕСТВА

    10 декабря 2014 г. – 3 января 2015 г.

    Artcult Foundation стала партнером выставки кураторского объединения Худрада РЕФЕРЕНДУМ ПО  ВЫХОДУ ИЗ СОСТАВА ЧЕЛОВЕЧЕСТВА. Выставка отркылась 19-го октября в Teatr Powszechny и проходит в рамках междисциплинарного проекта "What to kill for? War.Peace.Ukraine"