“TIME OF THE MOMENT”

Олексій Золотарьов та Роман Михайлов у арт-хабі Dora Ostrovsky у місті Франкфурт

Вітаємо Oleksii Zolotariov! Сьогодні відкривається його спільна виставка з Романом Михайловим у арт-хабі Dora Ostrovsky у Франкфурті. 

06 вересня 19

Вітаємо Oleksii Zolotariov! Сьогодні відкривається його спільна виставка з Романом Михайловим у арт-хабі Dora Ostrovsky у Франкфурті. Проект під назвою “TIME OF THE MOMENT” поєднує у одній виставці металеві скульптури та картини – непіддатливу геометрію та емоційність, які вступають у діалог у просторі.

Якщо часом у Німеччині – завітайте до Dora Ostrovsky Art Hub.

Адреса галереї: Emil Claar Straße 15, м. Франкфурт-на-Майні, Німеччина
Відкриття відбудеться сьогодні о 6 годині вечора. Галерея працює з вівторка - п'ятницю з 14:00-19:00, у суботу з 10:00-16:00

* Олексій Золотарьов (1985) у 2013 році став резидентом Yorkshire Sculpture Park (Вейкфілд, Великобританія). А вже у 2016 році увійшов до списку двадцяти найперспективніших художників України за версією журналу Forbes Україна. Його роботи представлені на міжнародних виставках, скульптурних симпозіумах і інтегровані у публічних міських просторах. Однією з таких є скульптурна композиція «Груша» у столичному парку «Позняки». Художня стратегія майстра відсилає до формальних пошуків мистецтва авангарду початку ХХ ст., які були перервані радянським режимом. Своїми творами Олексій Золотарьов «перекидає міст» до творчості Архипенко, Малевича та інших майстрів. 2019 року Олексій брав участь у скульптурному проекті "Реформуючи простір" (Reforming the Space) у ЦСМ М17.