Зіркові гості Скульптурного форуму Reforming the Space

Stella Ioannou
"Sculpture In The City", London

Форум Reforming the Space відбудеться 13 квітня.

12 квітня 19

Стелла Іоaнноу — арт-консультантка, архітекторка, членкиня City Arts Initiative Advisory, директорка Lacuna, співдиректорка проекту Sculpture in the City, направленого на реформування міського простору Лондону завдяки сучасним скульптурам.

Її компанія Lacuna спеціалізується на розробці та реалізації культурних проектів. Досвід Стелли включає в себе курацію, художнє програмування, креативне та стратегічне управління проектами, фандрейзинг, розвиток та підтримку відносин із стейкхолдерами. До того ж Стелла була заступницею директора Лондонського фестивалю архітектури (2003-07) та директоркою з міжнародних подій Profirst (2007-09).


Ліза Парола — незалежна кураторка, консультантка Фонду Маріо Мерца в Турині. Цей фонд, названий на честь знаменитого туринського митця, зокрема займається розвитком скульптури в Італії.

Сама Ліза Парола — співавторка численних публікацій і дослідницьких робіт. У коло її інтересів потрапляли питання культурної політики, системи мистецтва та території. У 2013 році Лізу призначили культурним посередником у компанії Matera’s, що мала намір стати осередком європейської культури. Також є членкинею-засновницею a.titolo.


Хелен Фібі — керівниця кураторської програми Йоркширського скульптурного парку. Цей парк — Мекка сучасної скульптури, і за значенням його можна порівняти з Кремнієвою долиною для ІТ.

Хелен Фібі курувала численні арт-проекти, серед яких Katrina Palmer: The Coffin Jump, Revolt and Revolutions з Arts Council Collection, Occasional Geometries з Раною Бігам та Фіоною Баннер. Також Хелен ініціювала платформу для художників, які з різних причин не можуть вільно подорожувати — Art by Email, а ще має звання PhD і продовжує свої студії.

Нагадуємо, форум відбудеться вже завтра, 13 квітня. Вартість участі в заході — 100 грн. Для студентів, пенсіонерів і школярів — 70 грн. Квитки можна придбати в касах центру M17 Contemporary Art Center або за посиланням: http://www.m17tickets.com.ua/mtickets/?id=22. Будь ласка, зверніть увагу, що кількість квитків обмежена.


Проект

Скульптурний форум Reforming the space

13 квітня 2019 р.

Подію відвідають провідні експерти, представники світових мистецьких інституцій та фондів