Лекція Тільмана "ccnoa/dac - спільний досвід"

Авторська лекція Тільмана в ЦСМ М17, 18 липня о 19:00

17 липня 19

Тільман - художник німецького походження, який у 1998 році разом із пані Петрою Бунгерт заснував у Брюсселі, Бельгія, CCNOA (Center for Contemporary Non-Objective Art) - перший подібного роду проект, чия особлива увага зосереджувалася на сприянні розвитку сучасних тенденцій у сфері редукційного та безпредметного видів мистецтва.

Незабаром після закриття CCNOA у 2010 році Тільман відкрив в Італії новий експериментальний художній простір, призначений для реалізації виключно сайт-специфічних проектів, - DAC.

Крім того, з 2016 року Тільман та художниця Кора фон Цешвіц співпрацюють за запрошенням створити сайт-специфічні твори. Через такі проекти вони вивчають, досліджують і оспорюють феномен впливу простору на наше повсякденне життя в його соціальних, психічних та фізичних аспектах.

Виставка "CCNOA/DAC - спільний досвід", запропонована Тільманом для Міжнародного проекту non-objective art "Велике Коло" у М17, спрямована на представлення візуального огляду історії CCNOA та поточної діяльності DAC.

18 липня, 19.00, ЦСМ М17

Відеозапрошення на лекцію

"Infinite Village/Interspace"


Проект

Відкриття експозиції # 2 проекту "Велике Коло"

16 – 28 липня 2019 р.

Експозиція # 2 Міжнародного проект non-objective art "Велике Коло".