Архивные проекты

  • Авангард

    15 грудня 2018 р. – 6 квітня 2019 р.

    Цієї зими Центр сучасного мистецтва M17 відкриється масштабним проектом «Авангард: у пошуках четвертого виміру». Нова команда M17 взяла фокус на дослідження історії та популяризацію сучасного мистецтва – і готова представити перший проект в новому форматі. Ініціатор, співорганізатор проекту "Арткульт Фундація". 

  • "Метафизика Мифа" Александра Ройтбурда

    19 вересня р – 21 жовтня 2018 р.

    C 19 сентября по 21 октября в галерее M.gallery в Киеве проходит выставка «Метафизика мифа», где будут представлены работы одесского художника Александра Ройтбурда.

  • Виставковий проект Віктора Сидоренка "Атональна реальність"

    31 травня р – 14 червня 2018 р.

    31 травня о 15:00 в Одеському музеї західного і східного мистецтва відбудеться відкриття виставкового проекту одного з найяскравіших і впливових художників України Віктора Сидоренко.

  • FOREVER & AFTER: Анатолій Ганкевич представить нову виставку в Києві

    24 травня р – 24 липня 2018 р.

    C 25 травня по 24 липня в галереї M.gallery by Artcult в Києві проходитиме виставка «Forever & After», де будуть представлені роботи одеського художника Анатолія Ганкевича, одного з апологетів сучасного мистецтва в Україні.

  • Art & Design

    1 березня р – 20 травня 2018 р.

    На виставці представлені роботи українських художників та дизайнерів: Брати, Маша Рева, Віктор Сидоренко, Степан Рябченко, Оксана Левченя-Костянтинівська, Сергій Савченко, Руслан Тремба