Архивные проекты

  • Нейромаркетинг та інвестиції в сучасне мистецтво

    8 листопада 2017 р.

    У чому феномен сучасного мистецтва? Як його розуміти? Чи можливі “ефективні інвестиції” на арт-ринку?  Що керує поведінкою людей та їх вподобаннями? Нейромаркениг та нейроестетика пропонують свої висновки та відкриття. 

  • Український Інсайт

    15 – 26 травня 2017 р.

    16 травня в штаб-квартирі ООН в Нью-Йорку відбулось офіційне відкриття виставки «Український Інсайт». На виставці були представлені роботи відомих сучасних митців Віктора Сидоренко, Валентина Попова, Олега Тістола та Миколи Маценка. Організатор проекту "Арткульт Фундація". 

  • Прес конференція. Арт-проект “Український інсайт” та діалог з Тіматі Снайдером в штаб-квартирі ООН

    11 травня 2017 р.

    11 травня о 12.00 в ІА «УКРІНФОРМ» (вул. Богдана Хмельницького, 8/16, зала 1) маємо честь запросити на прес-конференцію з нагоди відкриття виставки “Український Інсайт” в штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку за участю робіт відомих сучасних митців Віктора Сидоренко, Валентина Попова, Олега Тістола та  Миколи Маценко.

  • Сучасне мистецтво Ізраїлю

    14 – 26 березня 2017 р.

    З 14 по 26 березня в Інституті Проблем Сучасного Мистецтва  Національної Академії мистецтв України проходитиме виставка, що об’єднує відео-роботи визнаних та молодих художників Ізраїлю. Ініціатор, організатор проекту "Арткульт Фундація". 

  • Презентація Сержа Тіроша, засновника START та спів-засновника колекції Tiroche DeLeon

    14 березня 2017 р.

    Інвестиції в мистецтво, останні тенденції на арт-ринку, своє бачення можливостей для колекціонерів на сучасній глобальній арені, про ці та інші питання розповів Серж Тірош, колекціонер, експерт, засновник публічний колекцій сучасного мистецтва Tiroche Deleon і START в Ізраїлі, відомих у всьому світі . На зустрічі були присутні люди, які цікавляться цією темою, що підтримують мистецтво в Україні і за кордоном, колекціонери.